БСП става маша на ГЕРБ и ДПС  и може би

...
БСП става маша на ГЕРБ и ДПС  и може би
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: БСП става маша на ГЕРБ и ДПС, може би има вече договорено правителство

БСП става маша на ГЕРБ и ДПС  и може би има към този момент контрактувано държавно управление. Това не е неприятно само че не би трябвало първият закон, който би трябвало да се трансформира, да е  изборният кодекс. Имаме потребност от нов бюджет. Това стана ясно от думите на Настимир Ананиев от ПГ на " Продължаваме Промяната ", представен от Българска национална телевизия.

" Защо не входират бюджета, нужна е актуализацията на пенсии и заплати, без актуализация те няма да имат придвижване. Защо Българска социалистическа партия не опазиха позицията да бъде вкаран за разглеждане същински бюджет, с цел да бъдат оправени заплатите и да се подкрепи микро и макробизнесът ", пита Ананиев, като добавя: " Минималната заплата би трябвало да се вдигне. Служебният министър председател Гълъб Донев нарушава закона и вместо обновен бюджет, имаме възобновена концесия на водата, без конкуренция и без ясни вложения ".

По мотив обвиняванията към Политическа партия, че не гледат на политиката професионално и им липсват умения за ръководство, Ананиев сподели: 

" Не желаем да сме експерти като ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.  За 12 години ръководство ГЕРБ остави тежко завещание. Корнелия Нинова направи стъпка към смяната, само че се върна в статуквото ".

Ананиев коментира  и тематиката за разделянето на мненията на хората за кодовете от машините за гласоподаване и хартиените бюлетини:

" Хората трябва да схванат разберат политическия диалект - когато се каже, че се разисква параграф №1 по вносител - то това значи, че се разисква разновидността, импортиран от Българска социалистическа партия, останалите 15 се параграфите на ГЕРБ. Българска социалистическа партия се трансфораха в  реализатор на мокрите поръчки на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Свиленски (б.р. Георги Свиленски, БСП), направи тежко подстрекателство и задачата е да се смъкна доверието към машините ".

Настимир Ананиев добави, че в действителност Централната изборна комисия е отправила предложения към всички обединения да получат код  от машините за гласоподаване, с цел да могат да наблюдават вота. На поканата са се отзовали Политическа партия, Демократична България и ГЕРБ, а от Българска социалистическа партия, които исказват подозрения, не са си взели кода.

Ако има хартия, ГЕРБ Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ще си върнат позициите. Не инцидентно през последните 10 години съдът не разрешава броене на бюлетините и не е ясно какво точмно има в чувалите и дали даден чувал не  е сменен, напомня още Ананиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР